Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Danka Snášelová
|27. 4. 2008 23:59
Tak jsem vlašák vyzkoušela na manželove narozky. Přidala jsem ještě brambory a cibuli. Musím souhlasit se Simčou, že nastavovaný vlašák je chuťově trochu jiný. Bála jsem se, že nebude chutnat. A on chutnal a moc!!! Byla to vlastně pánská jízda a pánové chtěli po mě přesný recept. Všichni se olizovali a vlašáku dávají velikánskou 1.
Ivana Samcová
|6. 2. 2008 10:34
Mám už doma letitý recept na vlašský salát, v něm je taky přidávaná kaše. Děláme doma řadu pomazánek, tato je jediná s kaší. Je to chuťově trochu jiné, možná o tom to je. Nám to chutná. Zkuste vyzkoušet. Zdravím, Ivana
Jitka Macháčková
|4. 2. 2008 23:11
Já se přikláním k tomu jogurtu. Bílá Activia je pro ten účel skvělá, není tolik kyselá a když se dá půl na půl s majonézou, tak to není vůbec poznat. Už jsem dělala i v poměru 3:2 ve prospěch jogurtu a bylo to také dobré. Mně osobně nastavování majonéz, kečupů atd. různými "škroby" vadí, ale každý má jinou chuť.
Věra N.
|4. 2. 2008 20:22
Eviku, prosím Vás, jaký dáváte poměr hladké mouky a mléka. Stejný jako u krupičky? Děkuji.
eviku
|4. 2. 2008 19:01
Marsí, kupovaný vlašák obsahuje něco podobného, není v něm jenom čistá majonéza, natož jogurt. Já dělám vlašák s "kašičkou" z hladké mouky, ne krupičky. Je to opravdu dobré, nepoznáte nic nepatřičného.
Marsí
|4. 2. 2008 13:41
No tak proti gustu....ale nevím, nastavovat vlašák krupičkou..:-)) já bych tam vrazila spíš jogurt...co vy na to?