Do vlašského salátu nepatří cibule a naopak do něho patří celer, který mu dává tu extra chuť, musí být samozřejmě nakrájený na kostičky a povařený, aby byl měkký. Brambory a mrkev zrovna tak, ale koukám, že v receptu vůbec mrkev není. Zkrátka dneska už se dá nazvat vlašákem cokoliv. Taky se do něho dává na nudličky nakrájený salám a nikoliv šunka. Nepřesnosti receptů asi vznikají tak, že se opisují dokola a ti opisující tomu příliš nerozumí.
dobré i s kapií
dobré i s kapií
Muzu se priznat, ze jsem tomuto receptu moc neverila, tim vic, kdyz jsem cetla ocet a worchestrovou omacku. Drzela jsem se ale postupu a vsech ingredienci a muzu jenom dodat, ze takhle vynikajici salat jsem snad jeste nezazila. Doporucuju vsema deseti....
Tento salát je opravdu vynikající.Moc dobrý je jako salát na chlebíčky.
Ingredience jsou velmi vyvážené, není čeho se bát. Dle mého názoru je to vynikající salát, akorát nezkušení občas nedovenou dobře dochutit a tím recept odsoudí...
tak tenhle salat si nedovedu ani predstavit...s temito ingrediencemi!!ale radeji to nebudu zkouset....
No tak potom co by jste tam vještě všechno pžidaly tak už to není vlašák ale mix salát.Už zbývá jen přidat krmná řepa.
A ještě zkuste přidat nakrájené jablko, je to moc dobré, dělám to tak již několik let.
Zkuste do salátu (i do bramborového) přidat také pokrájenou nakládanou kapii. Je to ještě lepší. Přidávám také lžíci plnotučné hořčice.