• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Višňovo tvarohový cheesecake
Napište svůj komentář k receptu

Višňovo tvarohový cheesecake

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Višňovo tvarohový cheesecake
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto:
    • 450
      g sušenka (po Vánocích je vynikají z pracen, vanilkových rohlíčků, ořechových mušliček, perníčků a podobného
    • 50
      g máslo 50-60
  • Tvarohová náplň:
    • 2
      ks měkký tvaroh
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 3
      lžíce moučkový cukr
    • 2
      lžíce citronová šťáva 1-2
  • Višňová náplň:
    • 650
      g višně vypeckované(výborné jsou čerstvé, rozmražené, přičemž cca 400 g tvoří vypeckované višně a zbytek šťá
    • 1
      balíček vanilkový pudink
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 3
      lžíce cukr krupice

Postup přípravy receptu

1
Sušenky rozdrtíme (rozmixujeme) a smícháme s rozpuštěným máslem a vtlačíme do máslem vymazané dortové formy (průměr 26 cm). Pomažeme tvarohovou náplní, kterou připravíme smíšením všech uvedených ingrediencí. Dáme péci do trouby: cca 170 °C/30 minut. Necháme vychladnout a po té pomažeme připravenou višňovou náplní (višně rozmixujeme, smísíme s cukrem, přidáme vanilový pudink - jen prášek a uvaříme višňovo-pudinkovou náplň/polevu/želé).
2
Necháme vychladnout a jíme a slastně si užíváme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohový cheesecake s borůvkami

Tvarohový cheesecake s borůvkami

Tvarohový koláč s bobulovým ovocem - cheesecake

Tvarohový koláč s bobulovým ovocem -…

Mini cheesecake jako Créme Brûlée

Mini cheesecake jako Créme Brûlée

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Olga V. | 26. 4. 2009 20:35

    Jen se pridam do anglictinarskeho okenka. V Anglii se tvaroh jako ho zname my neprodava pod zadnym nazvem cheese ( cottage cheese atd. ). Je to quark.

  • vilma | 26. 3. 2008 11:36

    Jen tak na okraj: chesse není v angličtině jen sýr, ale také tvaroh:-))) Tvarohový chessecake je tedy trošku noncens...

  • Anonym | 31. 1. 2008 11:48

    Mílo, a proč byste nemohla? jen ho už neslaďte a asi budete muse přista trochu vody na uvaření želé

  • Míla | 30. 1. 2008 19:59

    Haló, je tu někdo - můžu tedy ten višňový džem použít ? Děkuji.

  • Míla | 28. 1. 2008 23:34

    Jano,a šlo by použít višňový džem ? Dostala jsem několik sklenic ,ale nemám pro to využití,je docela řídký a kouskovitý.Díky za odpověď.

  • Anonym | 28. 1. 2008 17:24

    To je pravda, ale také se do tvarohu dávají vajíčka, aby ztuhl. Nedovedu si představit, jak se může zpevnit tato náplň,lae možná se vsákne do drobečkovéo těsta. Jako nápad mi to připadá skvělé, i když já bych tam asi ty višně nechala celé.

  • Anonym | 28. 1. 2008 11:09

    Cheesecake se vždy peče. Ten tvaroh má potom úplně jinou chuť.

  • Zdeňka | 27. 1. 2008 17:02

    Spíš bych si to dovedla představit jako nepečený dort,nechápu,proč se to peče.Ale věřím,že je to dobré.

  • Jana Š. V. | 26. 1. 2008 17:32

    Naprosto vynikajicí!!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Svačina Pečení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová šťáva Cukr krupice Máslo Měkký tvaroh Moučkový cukr Sušenka Vanilkový cukr Vanilkový pudink Višně
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pizza – Langoše

Pizza – Langoše

Čočkový salát se zelím

Čočkový salát se zelím

Studený pikantní bůček

Studený pikantní bůček

Senzační schwarzwaldský dort

Senzační schwarzwaldský dort

Kuře na pomerančích

Kuře na pomerančích

Lahodný roládový moučník

Lahodný roládový moučník

Nejlepší pomazánka na chlebíčky

Nejlepší pomazánka na chlebíčky

Pařížský dort Eli

Pařížský dort Eli

Kuře pečené na bramboráku

Kuře pečené na bramboráku

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

413
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
27
Levandule Azurová
Levandule Azurová
20
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Placičky z hlávkového zelí s česnekovým dipem
Placičky z hlávkového…
16
Rýžový salát / příloha
Rýžový salát / příloha

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Monika Absolonová v Osvětimi: Navštívila rodinný pomník!

Monika Absolonová v Osvětimi: Navštívila rodinný pomník!

SportRevue.cz FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Višňovo tvarohový cheesecake
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact