• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Višňovo tvarohový cheesecake
Napište svůj komentář k receptu

Višňovo tvarohový cheesecake

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Višňovo tvarohový cheesecake
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto:
    • 450
      g sušenka (po Vánocích je vynikají z pracen, vanilkových rohlíčků, ořechových mušliček, perníčků a podobného
    • 50
      g máslo 50-60
  • Tvarohová náplň:
    • 2
      ks měkký tvaroh
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 3
      lžíce moučkový cukr
    • 2
      lžíce citronová šťáva 1-2
  • Višňová náplň:
    • 650
      g višně vypeckované(výborné jsou čerstvé, rozmražené, přičemž cca 400 g tvoří vypeckované višně a zbytek šťá
    • 1
      balíček vanilkový pudink
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 3
      lžíce cukr krupice

Postup přípravy receptu

1
Sušenky rozdrtíme (rozmixujeme) a smícháme s rozpuštěným máslem a vtlačíme do máslem vymazané dortové formy (průměr 26 cm). Pomažeme tvarohovou náplní, kterou připravíme smíšením všech uvedených ingrediencí. Dáme péci do trouby: cca 170 °C/30 minut. Necháme vychladnout a po té pomažeme připravenou višňovou náplní (višně rozmixujeme, smísíme s cukrem, přidáme vanilový pudink - jen prášek a uvaříme višňovo-pudinkovou náplň/polevu/želé).
2
Necháme vychladnout a jíme a slastně si užíváme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohový cheesecake s borůvkami

Tvarohový cheesecake s borůvkami

Tvarohový koláč s bobulovým ovocem - cheesecake

Tvarohový koláč s bobulovým ovocem -…

Borůvkový cheesecake s čokoládou

Borůvkový cheesecake s čokoládou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Olga V. | 26. 4. 2009 20:35

    Jen se pridam do anglictinarskeho okenka. V Anglii se tvaroh jako ho zname my neprodava pod zadnym nazvem cheese ( cottage cheese atd. ). Je to quark.

  • vilma | 26. 3. 2008 11:36

    Jen tak na okraj: chesse není v angličtině jen sýr, ale také tvaroh:-))) Tvarohový chessecake je tedy trošku noncens...

  • Anonym | 31. 1. 2008 11:48

    Mílo, a proč byste nemohla? jen ho už neslaďte a asi budete muse přista trochu vody na uvaření želé

  • Míla | 30. 1. 2008 19:59

    Haló, je tu někdo - můžu tedy ten višňový džem použít ? Děkuji.

  • Míla | 28. 1. 2008 23:34

    Jano,a šlo by použít višňový džem ? Dostala jsem několik sklenic ,ale nemám pro to využití,je docela řídký a kouskovitý.Díky za odpověď.

  • Anonym | 28. 1. 2008 17:24

    To je pravda, ale také se do tvarohu dávají vajíčka, aby ztuhl. Nedovedu si představit, jak se může zpevnit tato náplň,lae možná se vsákne do drobečkovéo těsta. Jako nápad mi to připadá skvělé, i když já bych tam asi ty višně nechala celé.

  • Anonym | 28. 1. 2008 11:09

    Cheesecake se vždy peče. Ten tvaroh má potom úplně jinou chuť.

  • Zdeňka | 27. 1. 2008 17:02

    Spíš bych si to dovedla představit jako nepečený dort,nechápu,proč se to peče.Ale věřím,že je to dobré.

  • Jana Š. V. | 26. 1. 2008 17:32

    Naprosto vynikajicí!!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Svačina Pečení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová šťáva Cukr krupice Máslo Měkký tvaroh Moučkový cukr Sušenka Vanilkový cukr Vanilkový pudink Višně
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rychlé řezy s mákem

Rychlé řezy s mákem

Muffiny

Muffiny

Volské topinky

Volské topinky

Brynzová pomazánka III.

Brynzová pomazánka III.

Cibulačka s celerem

Cibulačka s celerem

Jednoduchý rybí guláš se zeleninou

Jednoduchý rybí guláš se zeleninou

Pórková polévka s knedlíčky

Pórková polévka s knedlíčky

Kokosovo-datlový koláč

Kokosovo-datlový koláč

Cuketová buchta ala brownies

Cuketová buchta ala brownies

Doporučujeme

40 minut
Ratatouille IV.

Ratatouille IV.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

118
Pot-au-feu s králičím masem a bramborami
Pot-au-feu s králičím…
60
Uzená kuřecí polévka
Uzená kuřecí polévka
41
Vepřová zelná roláda s omáčkou
Vepřová zelná roláda s…
31
Brokolice s česnekem
Brokolice s česnekem
29
Plněné batáty
Plněné batáty

Zajímavé články

Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký letní den svěžím a zdravým drinkem
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký…
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
AHA.cz Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Mimibazar Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Překvapení na letním mejdanu hvězd! Dorazil i zraněný Janek Bartoška

Překvapení na letním mejdanu hvězd! Dorazil i zraněný Janek Bartoška

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

  • Recepty.cz
  • Višňovo tvarohový cheesecake
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact