• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Višňovo tvarohový cheesecake
Napište svůj komentář k receptu

Višňovo tvarohový cheesecake

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Višňovo tvarohový cheesecake
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto:
    • 450
      g sušenka (po Vánocích je vynikají z pracen, vanilkových rohlíčků, ořechových mušliček, perníčků a podobného
    • 50
      g máslo 50-60
  • Tvarohová náplň:
    • 2
      ks měkký tvaroh
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 3
      lžíce moučkový cukr
    • 2
      lžíce citronová šťáva 1-2
  • Višňová náplň:
    • 650
      g višně vypeckované(výborné jsou čerstvé, rozmražené, přičemž cca 400 g tvoří vypeckované višně a zbytek šťá
    • 1
      balíček vanilkový pudink
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 3
      lžíce cukr krupice

Postup přípravy receptu

1
Sušenky rozdrtíme (rozmixujeme) a smícháme s rozpuštěným máslem a vtlačíme do máslem vymazané dortové formy (průměr 26 cm). Pomažeme tvarohovou náplní, kterou připravíme smíšením všech uvedených ingrediencí. Dáme péci do trouby: cca 170 °C/30 minut. Necháme vychladnout a po té pomažeme připravenou višňovou náplní (višně rozmixujeme, smísíme s cukrem, přidáme vanilový pudink - jen prášek a uvaříme višňovo-pudinkovou náplň/polevu/želé).
2
Necháme vychladnout a jíme a slastně si užíváme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohový cheesecake s borůvkami

Tvarohový cheesecake s borůvkami

Tvarohový koláč s bobulovým ovocem - cheesecake

Tvarohový koláč s bobulovým ovocem -…

Mini cheesecake jako Créme Brûlée

Mini cheesecake jako Créme Brûlée

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Olga V. | 26. 4. 2009 20:35

    Jen se pridam do anglictinarskeho okenka. V Anglii se tvaroh jako ho zname my neprodava pod zadnym nazvem cheese ( cottage cheese atd. ). Je to quark.

  • vilma | 26. 3. 2008 11:36

    Jen tak na okraj: chesse není v angličtině jen sýr, ale také tvaroh:-))) Tvarohový chessecake je tedy trošku noncens...

  • Anonym | 31. 1. 2008 11:48

    Mílo, a proč byste nemohla? jen ho už neslaďte a asi budete muse přista trochu vody na uvaření želé

  • Míla | 30. 1. 2008 19:59

    Haló, je tu někdo - můžu tedy ten višňový džem použít ? Děkuji.

  • Míla | 28. 1. 2008 23:34

    Jano,a šlo by použít višňový džem ? Dostala jsem několik sklenic ,ale nemám pro to využití,je docela řídký a kouskovitý.Díky za odpověď.

  • Anonym | 28. 1. 2008 17:24

    To je pravda, ale také se do tvarohu dávají vajíčka, aby ztuhl. Nedovedu si představit, jak se může zpevnit tato náplň,lae možná se vsákne do drobečkovéo těsta. Jako nápad mi to připadá skvělé, i když já bych tam asi ty višně nechala celé.

  • Anonym | 28. 1. 2008 11:09

    Cheesecake se vždy peče. Ten tvaroh má potom úplně jinou chuť.

  • Zdeňka | 27. 1. 2008 17:02

    Spíš bych si to dovedla představit jako nepečený dort,nechápu,proč se to peče.Ale věřím,že je to dobré.

  • Jana Š. V. | 26. 1. 2008 17:32

    Naprosto vynikajicí!!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Svačina Pečení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová šťáva Cukr krupice Máslo Měkký tvaroh Moučkový cukr Sušenka Vanilkový cukr Vanilkový pudink Višně
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Smažené kuře

Smažené kuře

Šunkové kanapky

Šunkové kanapky

Sýrová pomazánka s nivou

Sýrová pomazánka s nivou

Těstoviny se špenátem a žampiony

Těstoviny se špenátem a žampiony

Klasická hrachová kaše

Klasická hrachová kaše

Rajčatový salát s cuketou a mozzarellou

Rajčatový salát s cuketou a…

Sníh na perníčky

Sníh na perníčky

Tuňáková pomazánka s olivami na chlebíčky nebo jednohubky

Tuňáková pomazánka s olivami na…

Bramborový salát s okurkou a koprem

Bramborový salát s okurkou a koprem

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

90
Lehký bramborový salát s hráškem a chřestem
Lehký bramborový salát s…
78
Bramborový guláš s hlívou
Bramborový guláš s hlívou
55
Chřest s bešamelovou omáčkou
Chřest s bešamelovou…
51
Mediteránská polévka s toasty
Mediteránská polévka s…
32
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka

Zajímavé články

4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Hudba jako pokrm pro duši: Festival Rosa Bohemica rozezní výjimečná místa v Česku

Hudba jako pokrm pro duši: Festival Rosa Bohemica rozezní výjimečná místa v Česku

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

  • Recepty.cz
  • Višňovo tvarohový cheesecake
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact