Maso omyjeme, osušíme, jemně naklepeme (rukou). Na marinádu smícháme citronovou šťávu s olivovým olejem a vínem. Maso do marinády naložíme nejlépe přes noc. Před grilováním maso lehce osušíme, pak ogrilujeme z každé strany 4 - 7 minut. Záleží na tom, jak ho chceme mít propečené. Hotové maso osolíme, opepříme a zabalíme do alobalu na 5 minut - odležet. Pak podáváme se salátem čerstvým pečivem nebo grilovanou zeleninou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Mirek
|14. 5. 2011 19:51
Od kdy se bifteky naklepávají copak je to maso na ptáčky O:-) A když už naklepat tak proč rukou co to pomůže bude měkčí ne nebude :'( JO a před grilovánim maso necháme dojít do venkovní teploty bych doporučoval dát ho studený hned na gril masu moc nepomůže. :-$