• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vinná klobása ve vepřové vaničce
Napište svůj komentář k receptu

Vinná klobása ve vepřové vaničce

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vinná klobása ve vepřové vaničce
Vinná klobása ve vepřové vaničce
Vinná klobása ve vepřové vaničce
Vinná klobása ve vepřové vaničce
Vinná klobása ve vepřové vaničce
Vinná klobása ve vepřové vaničce
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 600
      g vepřové maso slabé plátky
    • sádlo
    • 700
      g vinná klobása 600 -

Postup přípravy receptu

1
Vepřové maso nakrájíme na slabé plátky, trošku naklepeme, osolíme, opepříme. Čím větší plátky, tím se nám bude lépe ,,vystýlat,, forma. Použít můžeme kýtu, plec i bůček.
2
Formu na srnčí hřbet (i jinou, třeba skleněnou) vymažeme sádlem a vyložíme ji vepřovým masem, hezky jedno vedle druhého, lepší je maličko překrýt, než udělat mezery. Do vyložené formy masem vymačkáme vinnou klobásu ze střívka, uhladíme a dáme do vyhřáté trouby péct. Nejlépe na plechu, aby se nezvrhla. Pečeme cca 60 - 70 minut. Prvních 25 minut volně přikryté alobalem.
3
Maso nijak nekořením,neochucuji, vinná klobása má svojí charakteristickou chuť. Pepřím plátek na straně, kterou přikládám na formu. Podáváme s bramborovou přílohou nebo studené s pečivem a zeleninou.
4
Pokud někdo nemusí vinnou klobásu, lze nahradit šlehanou sekanou, pak už se dá přidat cokoliv - hořčice, vejce, paprika...
5
Během pečení není třeba podlévat (přilévat do formy) vodou. Šťávy pustí maso dostatečné množství.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vinná klobása v trojobalu

Vinná klobása v trojobalu

Vinná klobása ve slanině-na pivě

Vinná klobása ve slanině-na pivě

Pečená vinná klobása na pivě

Pečená vinná klobása na pivě

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Adámek | 3. 5. 2011 20:56

    S tučnější vinnou klobásou zůstalo maso pěkně šťavnatý, před pečením jsem ještě těsto zakryl kovářskou slaninou.

  • zdenka | 20. 10. 2010 19:12

    Pan Jiří je pro mě uznávaný "machr" přes vaření a moc by mě tudíž zajímalo,proč byl smazán jeho komentář k Vinné klobáse ve vepřové peřince.Jeho komentáře jsou mi vodítkem.

  • recepty73
    recepty73 | 20. 10. 2010 17:05

    Vinné klobásy budete potřebovat cca 600-700g.Kdepak se to ztratilo :-\ ?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Sádlo Vepřové maso Vinná klobása
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Opilé řezy

Opilé řezy

Mrkvová pomazánka na chlebíčky

Mrkvová pomazánka na chlebíčky

Tvarohová pomazánka s ředkvičkami

Tvarohová pomazánka s ředkvičkami

Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou

Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou

Benediktinská vejce

Benediktinská vejce

Kakaovo-kokosové muffiny

Kakaovo-kokosové muffiny

Boloňské fazole pro vegany

Boloňské fazole pro vegany

Svěží koláč s lesním ovocem

Svěží koláč s lesním ovocem

Broskvová / Meruňková marmeláda (džem) s rumem

Broskvová / Meruňková marmeláda (džem…

Doporučujeme

20 minut
Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

225
Palačinky
Palačinky
194
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
81
Maďarský guláš
Maďarský guláš
56
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou
Gyros rýže s kuřecím…
27
Fazolkový kuskus
Fazolkový kuskus

Zajímavé články

Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
AHA.cz Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Blesk pro ženy Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Rapper Hard Rico měl vystoupit v Chomutově: Přijal peníze, ale nepřijel!

Rapper Hard Rico měl vystoupit v Chomutově: Přijal peníze, ale nepřijel!

SportRevue.cz FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Další doporučené recepty:

Vinná klobása ve slanině pečená na dýni
Vinná klobása ve slanině pečená na dýni
Vinná klobása ve slanině-na pivě
Vinná klobása ve slanině-na pivě
Vinná klobása ve špenátu
Vinná klobása ve špenátu
Vinné cukroví
Vinné cukroví
Vinné cukroví
Vinné cukroví
Vinné kostky
Vinné kostky
  • Recepty.cz
  • Vinná klobása ve vepřové vaničce
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact