• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vinná klobása v těstíčku
Napište svůj komentář k receptu

Vinná klobása v těstíčku

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 9
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vinná klobása v těstíčku
Vinná klobása v těstíčku
Vinná klobása v těstíčku
Vinná klobása v těstíčku
Vinná klobása v těstíčku
Vinná klobása v těstíčku
4fotografie
Nahrát fotku
 

Vinná klobása usmažená v pivním těstíčku je vynikající. Dejte si ji s bramborami posypanými pažitkou.

Suroviny

4 porce
    • 600
      g brambory typ A
    • 50
      g máslo
    • sůl
    • hladká mouka na obalení
    • 2
      ks vejce
    • rostlinný olej na smažení
    • strouhanka na obalení
    • pažitka jemně nasekaná
    • pepř mletý
    • 1
      hrst petrželka jemně nasekaná
    • 100
      ml pivo
    • 800
      g vinná klobása

Postup přípravy receptu

1
Brambory oloupejte a uvařte doměkka. Vinnou klobásu stočte do šneků po 100 gramech, propíchněte skrze špejlí tak, aby zůstala pohromadě. Obalte v mouce, poté v osolené a opepřené směsi z rozšlehaných vajec, petrželky a piva. Na závěr obalte ve strouhance. Osmažte na oleji z obou stran dozlatova, z každé asi 3 minuty. Podávejte s uvařenými bramborami, máslem a pažitkou.

RADA: Vepřové v hlavní roli: podívejte se na další skvělé recepty

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vinná klobása v trojobalu

Vinná klobása v trojobalu

Vinná klobása na pivě

Vinná klobása na pivě

Vinná klobása v těstíčku z podmáslí

Vinná klobása v těstíčku z podmáslí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anna Doležalová | 14. 3. 2019 08:11

    Naučila jsem se od tchýně klobásu obalit ve trojobalu. Výborná. Její rodina to dělala vždy a komu to řeknu, tak se diví. Zkuste. Doležalová :)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso Čevabčiči
Maso Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Hladká mouka Máslo Pažitka Pepř mletý Petrželka Pivo Rostlinný olej Strouhanka Sůl Vejce Vinná klobása

Jak na bramborovou kaši

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ovocný salát s jogurtem

Ovocný salát s jogurtem

Tříbarevný koláč II.

Tříbarevný koláč II.

Vajíčková pomazánka

Vajíčková pomazánka

All exclusive s jahodami

All exclusive s jahodami

"Low Temperature" - Roastbeef

"Low Temperature" - Roastbeef

Vařená čokoládová poleva

Vařená čokoládová poleva

Marokánky IV.

Marokánky IV.

Karbanátky z pohanky, červené čočky a mrkve

Karbanátky z pohanky, červené čočky a…

Masové závitky (nejen) se zelím

Masové závitky (nejen) se zelím

Doporučujeme

30 minut
Fazolky nakyselo s vejci

Fazolky nakyselo s vejci

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Jak na bramborovou kaši

Poslední sledované recepty

137
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Kynutý knedlík z…
53
Knedlíky s dušenými jablíčky / hruškami
Knedlíky s dušenými…
44
Bublanina s ostružinami
Bublanina s ostružinami
42
Fazolky nakyselo s vejci
Fazolky nakyselo s vejci
42
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich super koláč, džem nebo omáčku
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich…
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
AHA.cz Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Ženy.cz Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Blesk.cz Jana Švandová (78) o plastikách: Nic se nemá přehánět!

Jana Švandová (78) o plastikách: Nic se nemá přehánět!

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Další doporučené recepty:

Vinná klobása v bramboráku
Vinná klobása v bramboráku
Vinná klobása v housce
Vinná klobása v housce
Vinná klobása v paprice na cibuli a rajčatech
Vinná klobása v paprice na cibuli a…
Vinná klobása v těstíčku z podmáslí
Vinná klobása v těstíčku z podmáslí
Vinná klobása v trojobalu
Vinná klobása v trojobalu
Vinná klobása ve slanině pečená na dýni
Vinná klobása ve slanině pečená na dýni
  • Recepty.cz
  • Vinná klobása v těstíčku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact