Vytvořte si originální burger plněný vinnou klobáskou, červeným zelím a jarní cibulkou. Tento báječný oběd či večeře zasytí i největší jedlíky.
RADA: Jak na dokonalé trhané vepřové
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
Vinná klobása v těstíčku
Vinná klobása na pivě
Vinná klobása v bramboráku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
To vypadá dokonale! Levon Ter-Ghazaryan
Brokolice na španělský způsob
Bramborové pusinky (1922)
Škvarková pomazánka podle řezníka…
All exclusive s jahodami
Výborné zapečené kuřecí s tatarkou
Kuřecí zapečené s rajčaty a…
Svíčková na smetaně podle Richarda…
Kuře na bramborách z remosky
Pikant salát
Těstoviny s pancettou a hráškem
Pečená kachna s houskovými knedlíky a…
Francouzský toast ze zbylé vánočky…
Zelňačka s klobásou
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Panna cotta s granátovým jablkem
Sýrové kuličky
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Čerstvé kimchi