Vytvořte si originální burger plněný vinnou klobáskou, červeným zelím a jarní cibulkou. Tento báječný oběd či večeře zasytí i největší jedlíky.
RADA: Jak na dokonalé trhané vepřové
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
Vinná klobása v těstíčku
Vinná klobása na pivě
Vinná klobása v bramboráku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
To vypadá dokonale! Levon Ter-Ghazaryan
Tvarohové knedlíky s ovocem mé tchýně
bramborový salát bavorský
Rýžovo-jablečný nákyp
Rajčatovo-paprikový salát
Pečená jehněčí kýta po středomořském…
Omáčka z vepřových jater
Kuřecí ragú se žampiony
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Lotrinský quiche
Kořeněná rýže s tuňákem
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Rajčatový salát s prosciuttem a…
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Ovocné tiramisu do skleničky
Květákové steaky z grilu
Restovaná zelenina se sýrem halloumi