Vytvořte si originální burger plněný vinnou klobáskou, červeným zelím a jarní cibulkou. Tento báječný oběd či večeře zasytí i největší jedlíky.
RADA: Jak na dokonalé trhané vepřové
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
Vinná klobása v těstíčku
Vinná klobása na pivě
Vinná klobása v bramboráku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
To vypadá dokonale! Levon Ter-Ghazaryan
Zapečené filé po cikánsku
Pribináček domácí
Cibulový koláč III.
Rumové řezy
Ivetčin kynutý knedlík
Kokosová očka
Klasický houskový knedlík
Hlíva (bedly, václavky) na smetaně -…
Dýňové plátky v kořeněném těstíčku
Trhané vepřové
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou