Vytvořte si originální burger plněný vinnou klobáskou, červeným zelím a jarní cibulkou. Tento báječný oběd či večeře zasytí i největší jedlíky.
RADA: Jak na dokonalé trhané vepřové
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
Vinná klobása v těstíčku
Vinná klobása na pivě
Vinná klobása v bramboráku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
To vypadá dokonale! Levon Ter-Ghazaryan
Vídeňský řízek
Krémová slepičí polévka
Rychlé perníčky
Hrníčková rychlo - pizza - těsto
Vídeňská vařená bábovka
Martinské rohlíčky pro Zuzku
Jablečňáky s perníkem podle Ládi…
Kuřecí maso na gril i do trouby
Bramboráky se zelnou směsí
Lečo s fazolemi a klobásou
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí