Vytvořte si originální burger plněný vinnou klobáskou, červeným zelím a jarní cibulkou. Tento báječný oběd či večeře zasytí i největší jedlíky.
RADA: Jak na dokonalé trhané vepřové
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
Vinná klobása v těstíčku
Vinná klobása na pivě
Vinná klobása v bramboráku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
To vypadá dokonale! Levon Ter-Ghazaryan
Hranolky
Smažená hlíva
Chalupářské brambory
Kuřecí kari s kokosovým mlékem
Naše vynikající bublanina
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…
Adžika masovo-zeleninové ragú
Bezmasá žampionová směs s mozzarellou
Bramborové placky se sýrem po našem
Banh mi - bageta s pečeným bůčkem
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Gyoza knedlíčky
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem