• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vinná klobása pod sýrovou peřinou
Napište svůj komentář k receptu

Vinná klobása pod sýrovou peřinou

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 6
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vinná klobása pod sýrovou peřinou
Vinná klobása pod sýrovou peřinou
Vinná klobása pod sýrovou peřinou
Vinná klobása pod sýrovou peřinou
Vinná klobása pod sýrovou peřinou
Vinná klobása pod sýrovou peřinou
Vinná klobása pod sýrovou peřinou
Vinná klobása pod sýrovou peřinou
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 500
      g brambory oloupané
    • 400
      g vinná klobása cca
    • 150
      g anglická slanina - plátky, cca
    • sůl
    • koření dle chuti: paprika, drcený kmín...
    • 3
      ks rozšlehané vejce dle velikosti, 2 -
    • 120
      g tvrdý sýr dle chuti
    • 50
      ml mléko
    • pečící papír

Postup přípravy receptu

1
Pečícím papírem vyložíme pekáček, zapékací mísu nebo remosku. Dno pokryjeme zhruba polovinou plátků anglické slaniny, na kterou naskládáme pokrájené brambory, které mírně osolíme a poklademe na ně vinnou klobásu. Tu můžeme stočit do jednoho většího šneka, více menších nebo klidně klobásu natrháme (nastřiháme) na menší kousky.

RADA: Tipy na levná jídla z brambor

2
Klobásu dle chuti můžeme dochutit paprikou, kmínem, pepřem, nasekanou petrželkou..., zaklopíme a pečeme v předehřáté troubě na 180 stupňů cca 25-30 minut.
3
Během pečení si rozšleháme vejce s mlékem, do kterých vmícháme zbytek drobně pokrájené slaniny, nastrouhaný sýr. Solíme dle slanosti sýru a slaniny.

RADA: 3 tipy na zapečené těstoviny

4
Po odklopení pekáčku naneseme na předpečené klobásy sýrovou směs a dopékáme již nepřiklopené do barvy cca 5 minut.
5
Po vyndání z trouby necháme asi 5 minut odpočinout, pak rozdělíme porce na talíře a podáváme.
6
Podáváme s okurkovým nebo zeleninovým salátem.

RADA: 7 zdravých salátů na celý týden

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kořeněná vinná klobása

Kořeněná vinná klobása

Vinná klobása v těstíčku

Vinná klobása v těstíčku

Vinná klobása se zeleninou a žampiony

Vinná klobása se zeleninou a žampiony

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Brambory Zapečené Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Brambory Koření Mléko Pečící papír Rozšlehané vejce Sůl Tvrdý sýr Vinná klobása

Jak loupat česnek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Boršč bez masa

Boršč bez masa

Domácí Rumcajs

Domácí Rumcajs

Rebarborová buchta

Rebarborová buchta

Pečené brambory se sýrovou omáčkou

Pečené brambory se sýrovou omáčkou

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

Tvarůžková pomazánka V

Tvarůžková pomazánka V

Zapečené těstoviny s rajčaty, klobáskou a balkánem

Zapečené těstoviny s rajčaty,…

Kuskus s tuňákem a zeleninou

Kuskus s tuňákem a zeleninou

Rybízový nepečený dort

Rybízový nepečený dort

Doporučujeme

30 minut
Lečo s fazolemi a klobásou

Lečo s fazolemi a klobásou

35 minut
Meruňkovo-angreštová marmeláda

Meruňkovo-angreštová marmeláda

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

45 minut
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

15 minut
Chalupářské poháry

Chalupářské poháry

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Jak loupat česnek

Poslední sledované recepty

89
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
57
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
48
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
46
Dýňová tortila
Dýňová tortila
42
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …

Zajímavé články

Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal mrkvovou, dnes prodává nejvíc pistáciové
Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal…
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých pozitivních účinků plus recepty, které možná neznáte
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých…
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu, pecky rozhodně nepatří do koše. Víme, co s nimi!
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu…
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka si techniku zdobení vymyslela úplně sama!
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka…
AHA.cz Žilková do toho praští? Svědectví z první ruky mluví za vše

Žilková do toho praští? Svědectví z první ruky mluví za vše

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Blesk pro ženy Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Ženy.cz Porno v puse? 5 tipů na dokonalé sladkosti

Porno v puse? 5 tipů na dokonalé sladkosti

Blesk.cz Milan Peroutka zuří: Ve Varech mu okradli tchyni!

Milan Peroutka zuří: Ve Varech mu okradli tchyni!

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Nejhorší tchyně podle zvěrokruhu: Na které si musíte dát obzvlášť pozor?

Nejhorší tchyně podle zvěrokruhu: Na které si musíte dát obzvlášť pozor?

Další doporučené recepty:

Vinetarta - islandský vánoční dort
Vinetarta - islandský vánoční dort
Vinná klobása na pivě
Vinná klobása na pivě
Vinná klobása pečená v leču
Vinná klobása pečená v leču
Vinná klobása s vejmrdou
Vinná klobása s vejmrdou
Vinná klobása se zeleninou
Vinná klobása se zeleninou
Vinná klobása se zeleninou a žampiony
Vinná klobása se zeleninou a žampiony
  • Recepty.cz
  • Vinná klobása pod sýrovou peřinou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact