• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vinná klobása pod sýrovou peřinou
Napište svůj komentář k receptu

Vinná klobása pod sýrovou peřinou

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 6
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vinná klobása pod sýrovou peřinou
Vinná klobása pod sýrovou peřinou
Vinná klobása pod sýrovou peřinou
Vinná klobása pod sýrovou peřinou
Vinná klobása pod sýrovou peřinou
Vinná klobása pod sýrovou peřinou
Vinná klobása pod sýrovou peřinou
Vinná klobása pod sýrovou peřinou
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 500
      g brambory oloupané
    • 400
      g vinná klobása cca
    • 150
      g anglická slanina - plátky, cca
    • sůl
    • koření dle chuti: paprika, drcený kmín...
    • 3
      ks rozšlehané vejce dle velikosti, 2 -
    • 120
      g tvrdý sýr dle chuti
    • 50
      ml mléko
    • pečící papír

Postup přípravy receptu

1
Pečícím papírem vyložíme pekáček, zapékací mísu nebo remosku. Dno pokryjeme zhruba polovinou plátků anglické slaniny, na kterou naskládáme pokrájené brambory, které mírně osolíme a poklademe na ně vinnou klobásu. Tu můžeme stočit do jednoho většího šneka, více menších nebo klidně klobásu natrháme (nastřiháme) na menší kousky.

RADA: Tipy na levná jídla z brambor

2
Klobásu dle chuti můžeme dochutit paprikou, kmínem, pepřem, nasekanou petrželkou..., zaklopíme a pečeme v předehřáté troubě na 180 stupňů cca 25-30 minut.
3
Během pečení si rozšleháme vejce s mlékem, do kterých vmícháme zbytek drobně pokrájené slaniny, nastrouhaný sýr. Solíme dle slanosti sýru a slaniny.

RADA: 3 tipy na zapečené těstoviny

4
Po odklopení pekáčku naneseme na předpečené klobásy sýrovou směs a dopékáme již nepřiklopené do barvy cca 5 minut.
5
Po vyndání z trouby necháme asi 5 minut odpočinout, pak rozdělíme porce na talíře a podáváme.
6
Podáváme s okurkovým nebo zeleninovým salátem.

RADA: 7 zdravých salátů na celý týden

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kořeněná vinná klobása

Kořeněná vinná klobása

Vinná klobása v těstíčku

Vinná klobása v těstíčku

Vinná klobása se zeleninou a žampiony

Vinná klobása se zeleninou a žampiony

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Brambory Zapečené Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Brambory Koření Mléko Pečící papír Rozšlehané vejce Sůl Tvrdý sýr Vinná klobása

Jak loupat česnek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Gazpacho - andaluská zeleninová polévka

Gazpacho - andaluská zeleninová…

Ovocné knedlíky ze spařeného těsta

Ovocné knedlíky ze spařeného těsta

Čína s ananasem

Čína s ananasem

Jogurtový moučník

Jogurtový moučník

Kokosová žmolenka (drobenka)

Kokosová žmolenka (drobenka)

Božský čokoládový dort

Božský čokoládový dort

Kuře po sečuánsku

Kuře po sečuánsku

Švestkové šátečky s povidly

Švestkové šátečky s povidly

Kynutý koláč s tvarohem

Kynutý koláč s tvarohem

Doporučujeme

30 minut
Fazolky nakyselo s vejci

Fazolky nakyselo s vejci

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Jak loupat česnek

Poslední sledované recepty

268
Fazolkový kuskus
Fazolkový kuskus
35
Šťavnatý koláč s jablečným tvarohem
Šťavnatý koláč s…
29
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
22
Exkluzivní čokoládové muffiny
Exkluzivní čokoládové…
21
Hovězí zázvorový guláš
Hovězí zázvorový guláš

Zajímavé články

Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich super koláč, džem nebo omáčku
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich…
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
AHA.cz Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Ženy.cz Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Blesk.cz Petr Janda (83) smutní: Opouští ho dcera (16)!

Petr Janda (83) smutní: Opouští ho dcera (16)!

SportRevue.cz FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Další doporučené recepty:

Vinetarta - islandský vánoční dort
Vinetarta - islandský vánoční dort
Vinná klobása na pivě
Vinná klobása na pivě
Vinná klobása pečená v leču
Vinná klobása pečená v leču
Vinná klobása s vejmrdou
Vinná klobása s vejmrdou
Vinná klobása se zeleninou
Vinná klobása se zeleninou
Vinná klobása se zeleninou a žampiony
Vinná klobása se zeleninou a žampiony
  • Recepty.cz
  • Vinná klobása pod sýrovou peřinou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact