• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vinná klobása pečená v leču
Napište svůj komentář k receptu

Vinná klobása pečená v leču

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 15
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vinná klobása pečená v leču
Vinná klobása pečená v leču
Vinná klobása pečená v leču
Vinná klobása pečená v leču
Vinná klobása pečená v leču
Vinná klobása pečená v leču
Vinná klobása pečená v leču
Vinná klobása pečená v leču
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 400
      g vinná klobása cca
    • 120
      g anglická slanina nebo váhalova...
    • 1
      sklenice zeleninové lečo cca 330 gramů
    • 1
      lžička hořčice plnotučná nebo pikantní, plnější
    • chilli papričky dle chuti, nemusí být
    • sojová omáčka nebo worcester dle chuti

Postup přípravy receptu

1
Vinnou klobásu pokrájíme na cca 12-ti centimetrové nožičky, kdy každou obalíme v plátku slaniny a uložíme do zapékací mísy nebo malého pekáčku, kterou není nutné vymazávat.
2
Takto připravené klobásy vložíme na 8-10 minut do předehřáté trouby na 190 stupňů opéct lehce do barvy a pustit šťávu.
3
Ve sklenici leča rozmícháme hořčici a směsí přelijeme předpečené klobásy. Přidat můžeme dle chuti i trošku nasekané chilli papričky nebo pepř, můžeme dle chuti osolit nebo dochutit troškou sojovky nebo worcesteru. Klobásky vrátíme do trouby dopéct dozlatova. Během pečení se nám odpaří přebytečná tekutina a vytvoří se nám tak příjemný pikantní sos.
4
Podáváme nejlépe s čerstvým chlebem a sklenicí chlazeného piva, ale klidně i s bramborem nebo rýží.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně vařit rýži

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vinná klobása v těstíčku

Vinná klobása v těstíčku

Vinná klobása na pivě

Vinná klobása na pivě

Vinná klobása v housce

Vinná klobása v housce

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Vepřové
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Chilli papričky Hořčice plnotučná Sojová omáčka Vinná klobása Zeleninové lečo

Sekaná, která nepraskne

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Česnekové kuřecí nebo krůtí řízky

Česnekové kuřecí nebo krůtí řízky

Tvarohový makovec

Tvarohový makovec

Cuketová buchta III.

Cuketová buchta III.

Smetanová pórková polévka s bramborem

Smetanová pórková polévka s bramborem

Tažený štrůdl (závin)

Tažený štrůdl (závin)

Hermelín / Camembert v listovém těstě

Hermelín / Camembert v listovém těstě

Cuketové karbanátky (sekaná)

Cuketové karbanátky (sekaná)

Krkovička s bylinkovým máslem

Krkovička s bylinkovým máslem

Vanilkový krém z mikrovlnky

Vanilkový krém z mikrovlnky

Doporučujeme

50 minut
Ostré řízky z krkovice

Ostré řízky z krkovice

10 minut
Krémová dýňová polévka dle časopisu F.O.O.D.

Krémová dýňová polévka dle časopisu F…

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

10 minut
Vejmrda

Vejmrda

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Sekaná, která nepraskne

Poslední sledované recepty

97
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
24
Dresing na hlávkový salát
Dresing na hlávkový salát
23
Dušená jehněčí kolínka s gremolatou
Dušená jehněčí kolínka s…
15
Ostré řízky z krkovice
Ostré řízky z krkovice
13
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Jablka v těstíčku s…

Zajímavé články

Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do luxusních hotelových restaurací i k Pohlreichovi
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do…
Houby s octem: 3 vynikající recepty, jak si uchovat hříbky a další poklady z lesa na zimu
Houby s octem: 3 vynikající recepty, jak si…
Velký houbový speciál: Vše, co potřebujete vědět o houbách + nejlepší recepty z hub
Velký houbový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
Skořicové šneky 2x jinak: Upečte si voňavé podzimní blaho!
Skořicové šneky 2x jinak: Upečte si voňavé…
Zapomeňte na kuře! Květákové kung-pao chutná lépe než originální verze s masem
Zapomeňte na kuře! Květákové kung-pao chutná lépe…
AHA.cz Krach vztahu u Dolanských! Syn Max promluvil

Krach vztahu u Dolanských! Syn Max promluvil

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Proměna stylu Moniky Babišové za 10 let: V 51 letech může inspirovat daleko mladší ročníky!

Proměna stylu Moniky Babišové za 10 let: V 51 letech může inspirovat daleko mladší ročníky!

Ženy.cz Ženy, nebojte se říct ne. Kde končí flirt a začíná obtěžování?

Ženy, nebojte se říct ne. Kde končí flirt a začíná obtěžování?

Blesk.cz Herečka Kateřina Janečková překvapuje: Návrat Ošklivky Katky!

Herečka Kateřina Janečková překvapuje: Návrat Ošklivky Katky!

SportRevue.cz FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na říjen: Kdo bude náchylnější k virózám a koho potrápí záněty močových cest?

Velký horoskop zdraví na říjen: Kdo bude náchylnější k virózám a koho potrápí záněty močových cest?

Další doporučené recepty:

Vindaloo pasta
Vindaloo pasta
Vinetarta - islandský vánoční dort
Vinetarta - islandský vánoční dort
Vinná klobása na pivě
Vinná klobása na pivě
Vinná klobása pod sýrovou peřinou
Vinná klobása pod sýrovou peřinou
Vinná klobása s vejmrdou
Vinná klobása s vejmrdou
Vinná klobása se zeleninou
Vinná klobása se zeleninou
  • Recepty.cz
  • Vinná klobása pečená v leču
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact