Vinnou klobásu pokrájíme na cca 12-ti centimetrové nožičky, kdy každou obalíme v plátku slaniny a uložíme do zapékací mísy nebo malého pekáčku, kterou není nutné vymazávat.
2
Takto připravené klobásy vložíme na 8-10 minut do předehřáté trouby na 190 stupňů opéct lehce do barvy a pustit šťávu.
3
Ve sklenici leča rozmícháme hořčici a směsí přelijeme předpečené klobásy. Přidat můžeme dle chuti i trošku nasekané chilli papričky nebo pepř, můžeme dle chuti osolit nebo dochutit troškou sojovky nebo worcesteru. Klobásky vrátíme do trouby dopéct dozlatova. Během pečení se nám odpaří přebytečná tekutina a vytvoří se nám tak příjemný pikantní sos.
4
Podáváme nejlépe s čerstvým chlebem a sklenicí chlazeného piva, ale klidně i s bramborem nebo rýží.