Vindaloo pasta je pálivou směsí chilli papriček, octa, koření, česneku, zázvoru, oleje a rajčatového pyré. Najde svoje uplatnění při přípravě stejnojmenného karí, které je vynikající pochoutkou indické kuchyně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Kuře Vindaloo (aneb Pořádnej indickej…
Šafránové rizoto z rýže Carnaroli se…
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sváteční řezy
Zapečená krupicová kaše
Dijonský koláč slaný - z listového…
Drobenka na ovocný koláč
Vepřová kýta se sušenými rajčaty
Italská rybí polévka „caciucco“
Veganský indický sójový guláš
Bramboráky (křupavé)
Broskvová limonáda s melounem
Mrkvový krém
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Snídaňová tortilla
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci