Vindaloo pasta je pálivou směsí chilli papriček, octa, koření, česneku, zázvoru, oleje a rajčatového pyré. Najde svoje uplatnění při přípravě stejnojmenného karí, které je vynikající pochoutkou indické kuchyně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Kuře Vindaloo (aneb Pořádnej indickej…
Šafránové rizoto z rýže Carnaroli se…
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Olomoucká tvarohová pomazánka
Bramborové placky
Andělské zvony
Čevabčiči na chorvatský způsob
Kuře na nivě
Campari Orange Passion
Koláč s nemletým mákem, ovocem a…
Gnocchi se slaninou, špenátem a…
Kuřecí prsíčka se žampiony
Těstoviny s pečenými rajčaty
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…