Vindaloo pasta je pálivou směsí chilli papriček, octa, koření, česneku, zázvoru, oleje a rajčatového pyré. Najde svoje uplatnění při přípravě stejnojmenného karí, které je vynikající pochoutkou indické kuchyně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Kuře Vindaloo (aneb Pořádnej indickej…
Šafránové rizoto z rýže Carnaroli se…
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborové placky
Slané tyčinky z bramborového těsta
Jablečný koláč s ořechy
Kuřecí medailonky na kari s pórkem
Nadýchané americké lívance
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Bramborové šišky se zelím a kuřetem -…
Kořeněné šátečky se šunkou a sýrem
Jednoduchý domácí chléb bez hnětení
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čočková polévka se zeleninou
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Mexický hrnec s rýží
Česnečka
Polévka z červené čočky