Vindaloo pasta je pálivou směsí chilli papriček, octa, koření, česneku, zázvoru, oleje a rajčatového pyré. Najde svoje uplatnění při přípravě stejnojmenného karí, které je vynikající pochoutkou indické kuchyně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Kuře Vindaloo (aneb Pořádnej indickej…
Šafránové rizoto z rýže Carnaroli se…
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Domácí chléb III.
Rychlé rizoto z uzeného kuřete
Roštěná mé babičky
Jarní polévka s krupicovými nočky
Mousse au chocolat (čokoládová pěna)
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Bramborovo-kapustové placičky
Extra čokoládové muffiny
Grilované brambory s česnekem
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Kaštanová polévka
Banánové lívance s kokosem a jablky
Hovězí Massaman karí s batáty
Sladký jogurt s kořením
Rolovaná krkovice à la porchetta
Crumble s jablky
Citronový koláč z mléčné rýže
Vafle s karamelem a kokosovou…