Vindaloo pasta je pálivou směsí chilli papriček, octa, koření, česneku, zázvoru, oleje a rajčatového pyré. Najde svoje uplatnění při přípravě stejnojmenného karí, které je vynikající pochoutkou indické kuchyně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Kuře Vindaloo (aneb Pořádnej indickej…
Šafránové rizoto z rýže Carnaroli se…
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Čebureky
Houbovník z Pojizeří
Česnekovo-žampionové masíčko: minutka
Thajská polévka
Kuřecí řízky s klobáskou (v alobalu)
Smažené šunkové rolky se sýrovou…
Ostružinový dezert
Kynuté máslové koláčky
Hruškový kompot po našem
Zelňačka s klobásou
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Pracny z roku 1900
Nejlepší vaječný likér
Linecké cukroví krok za krokem
Madlenky
Čerstvé kimchi