Vindaloo pasta je pálivou směsí chilli papriček, octa, koření, česneku, zázvoru, oleje a rajčatového pyré. Najde svoje uplatnění při přípravě stejnojmenného karí, které je vynikající pochoutkou indické kuchyně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Kuře Vindaloo (aneb Pořádnej indickej…
Šafránové rizoto z rýže Carnaroli se…
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí prsíčka ala iNDY
Kuřecí lahůdka
Červená čočka a grilovaný lilek s…
Chili (chilli) con carne
Smetanové fleky se zelím
Pohankové lívance
Kuřecí vývar a omáčka velouté podle…
Rybízový koláč
Kakaová bábovka s čokoládovou polevou
Polévka z lišek
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Dýňové muffiny
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem