Vindaloo pasta je pálivou směsí chilli papriček, octa, koření, česneku, zázvoru, oleje a rajčatového pyré. Najde svoje uplatnění při přípravě stejnojmenného karí, které je vynikající pochoutkou indické kuchyně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Kuře Vindaloo (aneb Pořádnej indickej…
Šafránové rizoto z rýže Carnaroli se…
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krupičková polévka s vejcem
Léčivý sirup z jitrocele
Linecké banánky
Linecké cukroví II.
Papriková krémová polévka
Zeleninový salát s kuřecím masem
Hustá květáková polévka
Tvarohový mazanec dle Ládi Hrušky
Grilovaná krkovička se zeleným…
Houbový kuba
Tradiční bramborový salát
Vláčná máslová vánočka
Pravý staročeský smažený kapr
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi