Vindaloo pasta je pálivou směsí chilli papriček, octa, koření, česneku, zázvoru, oleje a rajčatového pyré. Najde svoje uplatnění při přípravě stejnojmenného karí, které je vynikající pochoutkou indické kuchyně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Kuře Vindaloo (aneb Pořádnej indickej…
Šafránové rizoto z rýže Carnaroli se…
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dudácký guláš
Zázvorový čaj II.
Vynikající zapečené palačinky
Penne con polo
Kokosové kari s krůtími prsíčky
Baklava s ořechy
Chlebová polévka se žampiony (hlívou)
Mleté hovězí po anglicku
Jednoduché švestkovo-makové kynuté…
Šťavnaté masové koule s parmazánem a…
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Švestkové knedlíky z bramborového…
Cukety plněné mletým masem
Švestkový koláč s cuketou
Souvlaki s tzatziki
Restovaná zelenina se sýrem halloumi
Zapečené lečo
Květákové steaky z grilu