Vindaloo pasta je pálivou směsí chilli papriček, octa, koření, česneku, zázvoru, oleje a rajčatového pyré. Najde svoje uplatnění při přípravě stejnojmenného karí, které je vynikající pochoutkou indické kuchyně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Kuře Vindaloo (aneb Pořádnej indickej…
Šafránové rizoto z rýže Carnaroli se…
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Galantina z kuřete
Dvoubarevné jablkové řezy
Plněný lilek (melanzane ripiene)
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Slaný koláč s pórkem
Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku
Povidlové kapsičky
Thajská kuřecí polévka s houbami
Gnocchi se slaninou, špenátem a…
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Žloutkové řezy jako vánek
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Rozkvetlý chléb
Strakaté blondie
Chřestová polévka s pestem
Slaný chřestový koláč