Vindaloo pasta je pálivou směsí chilli papriček, octa, koření, česneku, zázvoru, oleje a rajčatového pyré. Najde svoje uplatnění při přípravě stejnojmenného karí, které je vynikající pochoutkou indické kuchyně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Kuře Vindaloo (aneb Pořádnej indickej…
Šafránové rizoto z rýže Carnaroli se…
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vegetariánská pánvička
Vajíčková pomazánka VI.
Vajíčková pomazánka z lučiny
Zavařená červená paprika
Dančí kýta na pivu
Nadýchané americké lívance
Sýrovo-vaječná pomazánka
Kuře pečené na bramboráku
Sacher dort
Pečená zelenina s kuskusem
Zimní minestrone
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Těstoviny s pestem z kadeřávku
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Mexický hrnec s rýží