Vindaloo pasta je pálivou směsí chilli papriček, octa, koření, česneku, zázvoru, oleje a rajčatového pyré. Najde svoje uplatnění při přípravě stejnojmenného karí, které je vynikající pochoutkou indické kuchyně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Kuře Vindaloo (aneb Pořádnej indickej…
Šafránové rizoto z rýže Carnaroli se…
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Římský salát s rajčaty a olivami
Rychlokvašky mého manžela
Mexická polévka z naší hospody
Marináda
Marinované plátky s bramborem-zapečené
Dušená krkovička se zeleninou
Mrkvovo-medový koláč s pomerančem
Jidáše - medové
Zauzená vepřová panenka
Pizza bolognese
Cukeťák z trouby
Klasický burger
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…