Vindaloo pasta je pálivou směsí chilli papriček, octa, koření, česneku, zázvoru, oleje a rajčatového pyré. Najde svoje uplatnění při přípravě stejnojmenného karí, které je vynikající pochoutkou indické kuchyně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Kuře Vindaloo (aneb Pořádnej indickej…
Šafránové rizoto z rýže Carnaroli se…
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kapr po mlynářsku
Mouřeníny
Zavařená kapie
Chlebové bramboráky
Křupavé cibulové kroužky
Těstoviny s mascarpone a rakouským…
Švestkový rozvar (marmeláda) na…
Cibulová sladkokyselá omáčka /…
Máslové řízky - sváteční
Svíčková na smetaně s karlovarským…
Podzimní houbovka s dýní
Hruškový crumble s perníkem
Hovězí pečeně s houbami
Halloweenské cupcakes
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Mexická tortilla se zelným salátem
Zelňačka s klobásou
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…