Vindaloo pasta je pálivou směsí chilli papriček, octa, koření, česneku, zázvoru, oleje a rajčatového pyré. Najde svoje uplatnění při přípravě stejnojmenného karí, které je vynikající pochoutkou indické kuchyně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Kuře Vindaloo (aneb Pořádnej indickej…
Šafránové rizoto z rýže Carnaroli se…
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Léčivý sirup z jitrocele
Křupavé bramboráky
Barevná minutka - trikolora
Omáčka z vepřových jater
Vepřová líčka na červeném víně s…
"Štafetky" - zákusky, roláda, řez
Kávový dort s kávovou šlehačkou
Hrachová polévka
Dvouvrstvý koláč z jednoho těsta, co…
Knedlíky s borůvkovým žahourem
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem