Vindaloo pasta je pálivou směsí chilli papriček, octa, koření, česneku, zázvoru, oleje a rajčatového pyré. Najde svoje uplatnění při přípravě stejnojmenného karí, které je vynikající pochoutkou indické kuchyně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Kuře Vindaloo (aneb Pořádnej indickej…
Šafránové rizoto z rýže Carnaroli se…
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Maso v jogurtu
Nepečený jablkový dort
Škvarky z domácí pekárny
Cuketové špekáčky
Quiche s tuňákem a cibulí
Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze…
Těstovinový salát s rybou a zeleninou
"Piña Colada" ananasovo-kokosové řezy…
Domácí bylinková lučina
Výpečky s chlupatými knedlíky a zelím
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Zeleninový boršč
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem