Vindaloo pasta je pálivou směsí chilli papriček, octa, koření, česneku, zázvoru, oleje a rajčatového pyré. Najde svoje uplatnění při přípravě stejnojmenného karí, které je vynikající pochoutkou indické kuchyně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Kuře Vindaloo (aneb Pořádnej indickej…
Šafránové rizoto z rýže Carnaroli se…
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Česnekové kuřecí nebo krůtí řízky
Růžičková kapusta na kari
Oběd z papiňáku
Bábovka tvarohovo-kokosová
Dvoubarevný smetanový piškotový dort
Smažený máslový celer
Smoothie s Kinder Pinguí
Vietnamská polévka Pho Bo
Dietní těstovinový salát s tuňákem a…
Voňavé batátové karí
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Dýňové rizoto
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Lokše
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky