Vindaloo pasta je pálivou směsí chilli papriček, octa, koření, česneku, zázvoru, oleje a rajčatového pyré. Najde svoje uplatnění při přípravě stejnojmenného karí, které je vynikající pochoutkou indické kuchyně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Kuře Vindaloo (aneb Pořádnej indickej…
Šafránové rizoto z rýže Carnaroli se…
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Borůvkový koláč s ořechovou posypkou
Malinový likér
Bublanina
Kuřecí prsa se žampiony II.
Brokolicová krémová polévka II.
Prokládané brambory s cuketou -…
Nivové sušenky (slané cukroví)
Cuketa z trouby
Cuketová nádivka (nákyp) s uzeným…
Frittata s jarní cibulkou a hráškem
Citronovo-makový beránek
Klasický mazanec
Velikonoční jidáše
Pórková polévka s cizrnou
Pečené kuře s nádivkou
Andělský dort
Vaječná tlačenka
Velikonoční brownies