Brambory uvařené ve slupce oloupeme, nastrouháme, přidáme nastrouhaný tvrdý sýr a na malé kostičky nakrájený salám. Ochutíme solí a pepřem. Z těsta vytvoříme koule o průměru cca 3 cm, které obalujeme v trojobalu a smažíme v rozpáleném oleji.
2
Podáváme s kečupem, tatarskou omáčku jako přílohu můžeme podávat zeleninový salát.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Lucie Hofmannová
|18. 9. 2006 12:30
Koule se povedly,pozvala jsem rodiče a ti nemohli vynachválit.
Maida
|16. 5. 2005 20:43
Brambory jsem nestrouhala, ale jen rozmačkala. Skvělé!
Gabriela Kašparová
|21. 3. 2005 09:41
Vyborne! misto kouli jsem udelala placiky a k tomu zadelavane cervene zeli a spekacek ! Po obede mi bylo navrzeno ,abychom zaradili do jidelnicku casteji! :)
Ajda
|18. 12. 2004 14:50
Vyzkoušela jsem - jako příloha jsou skvělé i k masu. Místo šunkového salámu jsem dala najemno nakrájené uzené maso. Výborná obměna obyčejných brambor.