Připravte těsto. V misce prošlehejte rýžovou mouku s kokosovým mlékem, vodou a kurkumou. Nechte alespoň půl hodiny odstát.
2
Krevety nasypte do misky, přidejte na plátky pokrájený česnek, najemno nasekanou chilli papričku, omáčku hoisin, rybí omáčku, cukr a bílý pepř, vše dobře promíchejte. Asi půl hodiny marinujte.
Rozehřejte pánev se 2 lžícemi oleje a orestujte krevety, 3 až 5 minut. Vyklopte je do misky. Jakmile zchladnou, přidejte k nim na kolečka nakrájenou jarní cibulku, na proužky nakrájený salát, plátky ředkviček, lístky koriandru a dalších bylinek.
4
Na menší (palačinkové) pánvi rozehřejte olej a vlijte na něj naběračku těsta, rozetřete ho až ke krajům, aby vznikla tenká palačinka. Opékejte asi 1 minutu a poté otočte. Po minutě na těsto rozprostřete krevetovou směs a palačinku přeložte napůl. Přesuňte na talíř a postupujte stejně s ostatními palačinkami.