Úúúúžasné řezy <:-) <3 jen váhu asi budu obcházet obloukem, protože odolat jim se nedá ;-)
S krásným receptem se musel povézt i krásný dortík. Děkuji vám za něj.
Běžně kvůli času dělám buď prvně těsto a následující den náplně. Pokud chci stihnout vše najednou, náplně mažu na zchladlé těsto ihned po ušlehání a celé těsto nechám odležet do následujícího dne. Je už pak výborné.
Připravujete náplň den předem? V některém receptu jsem viděla. V případě, když se dělá vše najednou, jak dlouho nechat ztuhnout? Díky za rady :-)
Nedivím se, že jaou tak vyhledávané. Jsou totiž SUPERRRRRR
Tohle jsou pro nás nejlepší řezy které nikdy moc dlouho nevyrží :))
Už jsem je pekla několikrát a budou o víkendu, na pouťovou neděli. Přesně, jako p.Aniela, milujeme větrníky!!!! <:-)
Skvělé, manžel miluje větrníky, a tyhle řezy jsou mnohem chutnější a je jich hned 32 trojúhelníků. Těsto se dělá dobře, krémy lehce, zvládla jsem i karamel – jen bylo třeba míchat, nic víc, takže řez vypadá slavnostně a složitě a přitom je to moc fajn a docela snadné pečení. Řezy všem chutnaly. U manžela mám znovu objednávku. Děkuji moc za recept.
Podlehla jsem žadonění a nečekala na pátek, kdy jsem je měla v plánu zkusit. Výsledek předčil očekávání a určitě nejsou naposledy.
Děkuji moc moc moc moc za recept.Byly to snad ty nejlepší řezy v mém životě a každý kdo ochutnal,chtěl eště.
já peču dnes na zítra pro syna <:-) má narozeniny ;-) tak jsem na to zvědavá
Paráda,peču dnes podruhé,zítra máme návštěvu,tak snad bude chutnat. ;-)
Opravdu výborné :-)
To nemá chybu!!!!! :-*
Děkuji za skvělý recept-díky podrobnému, přehlednému popisu dopadl super - a fakt chutná jak pravý větrník-jen se po něm zaprášilo. Kdyby to nebyla taková kalorická bomba, peču zítra znovu ;-) ;-) ;-)
Hned po vychlazení mizely jak pára nad hrncem. Myslím že by se na nich dala vypěstovat závislost :-D
...omlouvám se za zpoždění ...papír dávat nemusíš, stejně jako u listového těsta se těsto během pečení odlepí od plechu samo ;-)
Já jsem těsto rozetřela rovnou na plechy bez papíru.
Manžel větrníky miluje,tak bych je ráda udělala ,ale odpalované těsto jsem ještě nedělala :-) snad nejdřív z poloviční dávky,by škoda nebyla tak velká :-\ dává se pečící papír nebo vymazat plech? Skvěle napsaný recept,díky.
Tak tomu se říká bomba :-D a sama sebe musím pochválit jak se mi řezy povedly! Určitě je brzo zase udělám.
Luxusní hned po dodělání O:-) a s tvorbou těsta, krému ani s polevou žádný problém. Takhle do plavek vážně nezhubnu =-O .
Řezy jsou výborné.Při pohledu na to jak rychle mizí mně přešly obavy,jak dlouho je budeme jíst.
Jedinečný, děkuji za recept, budu ho již dělat po 3. :-)
Skvělé. Lepší jsem ještě nedělala a moc pochybuji, že je hned tak něco překoná. Doporučuji, je to úplné nebe v puse.
Bezvadné řezy. Nepřeslazené a uvnitř krémově nadýchané. Nejsladší byla poleva, ale kdo viděl karamel nesladký :-D a mimochodem, byl k sežrání hned po dodělání. Ruce jsme měli špinavé zrovna tak jako po větrníkách a boule za ušima taky takže za všechny děkuji :-D .