A to jste celý víkend ani nespali? :-D
Vegeta, maggi, masox: to je hit českých kuchařek. Použít jí ale nemusíte, pokud máte vlastní názor a rozum. Já tyto jedy už dávno ignoruji a názvy některých pokrmů také.
Šunkofleky odjakživa jen s těstovinami uvařenými v uzeném vývaru (domácí nebo kupované),uzené a vajíčka. Žádný sýr a jiné odpornosti.
Přesně tak! A ty fleky uvařit ve vývaru po uzenym (nejlíp žebra!), víc to fakt nepotřebuje.
vegeta :-D .. eidam :-D :-D ... pardon, ale to fakt nééé :-)
takze jenom fleky a uzeny -- vyborna rada od cecila !!! :-S
Jaký prase by do toho dávalo Vegetu? Proč? Jsou to fleky s uzeným, tak proč tam přidávat chuť zeleniny s chemií, když tam ani jedno nepatří. A s tím sýrem bych taky polemizoval.....
co je na tom venkovského? Kdyby aspon tam byly domácí fleky! Skoro všichni tam dávají kupované těstoviny, ale pravé šunkofleky jsou z domácích fleků.
super.. miluju fleky a tyto uz taky :)
Misto te VEGETY radsi dejte petrzelku, pazitku nebo treba porek. S Vegetou to pak chutna vsechno stejne. O:-)
já do nich přidávám 2 lžíce leča,je to moc dobré,a nejsou tak suché ;-)
moc nerozumím, co je na těchto šunkoflecích venkovského - v tom případě bych čekala spíš nějakou zajímavou kombinaci bylinek a ne vegetu :) to je asi vesnické spíš tak , že na vesnici v obchodě měli ten den jen jeden druh koření, že ;-) jinak se dají péct půlku času pod deklíkem nebo alobalem, není nutné je polévat nadvakrát...
Já též:)
Super recept, můj přítel se nemohl nabažit a chtěl ještě :-)
PROC DO VSEHO CPAT VEGETU, VZDYT TO UPLNE POTLACI CHUT UZENEHO MASA.
Já ještě vmíchávám osmaženou cibulku a je to moc dobré
výborně hned příští týden vyzkouším
1*.Výborné jídlo.Šunkofleky dělám zcela jinak a tomuto doma říkáme zapékané těstoviny(nepoužívám na ně fleky).
Já jsem je pekla při 175 stupních zhruba těch třicet minut a odkryté zhruba 8 minut. Troubu jsem vyhřala na 200 stupňů. Šunkofleky byly výborné hodnotím jedničkou:-))
Díky za recept, ale jelikož jsem začátečník, poraďte prosím při kolika stupních to mám péct?
Už je zde jen velmi málo jednoduchých skvělých českých receptů. Musím jen poděkovat ...
Přidala jsem ještě najemno nakrájenou půlku cibule. Včera jsem to uvařila a dnes jsme to dojedli. Bylo z toho 8 pěkných porcí...
Jednoduche, rychle a velmi chutne. Jedli jsme je cely vikend.
Dneska sem to dělal a výborný, díky moc za recept.. jakožto začátečník ve vaření sem to opravdu ocenil :-)
já přidávám ještě muškátový květ,má to takovou šmrncovní chut
vychytávka mojí babičky: fleky uvařte ve vodě po uzeném masu, je to opravdu mnohem lepší