Rozklepané plátky naplníme směsí osmažené cibulky se slaninou, kysané zelí a nastrouhané nivy. Spíchneme párátkem, obalíme v mouce a zprudka osmažíme, aby se maso zatáhlo. Vložíme do pekáče, obsypeme nahrubo nakrájenou cibulí, podlejem černým pivem a pečeme ve vyhřáté troubě cca 45 minut.<BR>Podáváme s bramborovou fučkou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
m!Ra Kunupek
|16. 8. 2007 19:35
Bleee...pivo samotny jinak nebrat :))
Marcela Petrova
|9. 8. 2007 13:43
....vynikajuci recept od este lepsieho kuchara :o)
Marcela Petrova
|9. 8. 2007 07:22
:o)
Jaroslava Oumarová
|31. 10. 2006 07:33
Já jsem z plátků po naplnění vytvořila závitky, protože jsem měla sice dlouhý, ale nízký kus masa. Chutě se krásně doplňovaly a moc nám to chutnalo. Dávám též 1*
Zdena z JM
|23. 10. 2006 06:20
Taky jsem měla z kombinace :kyselé zelí+niva strach,ale je výborná.Akorát jsem trochu improvizovala.Něměla jsem plátky masa vhodné na plnění tak jsem na dno pekáčku dala zelí,na to osmaženou cibulku se slaninou,plátky masa,vrstvu syrové cibule a vše jsem zasypala nivou,podlila pivem a upekla.Bylo to vynikající.Dávám 1.
Milan
|2. 10. 2006 16:24
Ja som to skúšal a je to vynikajúce.Btw,fučka jsou štouchané brambory s orestovanou cibulkou a špekem:)))
Jana
|29. 9. 2006 09:35
Ano,to je bramborová kaše.
Jana Pátková
|28. 9. 2006 17:31
Vypadá to velice dobře, dělám podobně z drůbežího masa, ale nerozumím tomu, co je to bramborová fučka ? Kaše ?
Marína
|28. 9. 2006 15:57
To môže byť dobré, len si neviem dobre predstaviť kombináciu nivy a kapusty.