Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Malinový koktejl
Bábovka bez vajec
Kuře s bramborami pečené v troubě
Zapečený lilek po italsku - bez tuku
Jednoduché sýrové tyčinky
Plněné taštičky z listového těsta
Placičky ze zbylé bramborové kaše
Cheesecake s třešněmi a drobenkou
Přírodní maso se žampiony - minutka
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek