Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Karbanátky z tofu
Metr (šachovnice)
Hovězí pupek s houbovou omáčkou a…
Gnocchi se šlehačkou, slaninou a…
Maso jako z KFC
Mexický předkrm Guacamole
Citronové řezy-máslové a výtečné
Patizonové nudličky s masem
Dušená kari z dýně v mletém mase
Španělská bramborová polévka
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek