Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Podmáslový chléb - moc dobrý
Jednoduchá svíčková
Salát z červené řepy s křenem II.
Houbové flíčky-zapečené
Těšínská šoldra
"Sloppy Joes" - zapečený sendvič
"Piña Colada" ananasovo-kokosové řezy…
Třešňový dort / řez
Bramborové knedlíky sypané cibulovo…
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky