Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Polévka ze zeleného hrášku
Drožďové knedlíčky do polévky
Třešňový koláč
Úžasná vajíčková pomazánka
Krůtí nudlová polévka
Nastavovaná kaše
Velikonoční nádivka dle časopisu F.O…
Cuketová bábovka s ovocem
Bábovka s rebarborou - hrníčková
Zapečené tortilly s brokolicí a…
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek