Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Španělské ptáčky
"Bramborák" se švestkami
Nepečený dort III.
Grilovaný losos v marinádě
Jablečný (hruškový) hřích - dort
Plněné vepřové plátky
Červená řepa s medem podle J. Krausové
Kaše z ovesných vloček s krupicí
Vepřové se zelím v minutkové verzi
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek