Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Janiny kuřecí medailonky
Neskutečně žravé kuře
Palačinky snů
Cuketové řezy s tvarohovým krémem a…
Makovec V.
Banánové řezy s vanilkovým krémem
Těstoviny se špenátem a uzeným masem
Fazole z konzervy
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Španělská bramborová polévka
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek