Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Milionová polévka
Zapečená cuketová mísa
Omáčka na špagety III.
Arabský chléb - Pide
Kynuté koláče od maminky
Ovocný koláč z pomazánkového másla
Dortík s pudinkovým krémem,…
Přírodní krkovička se zelím
Kýta v žampionové omáčce
Čočkové ragú
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Florentýnky
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Klasický recept na polevu na perníčky
Nejlepší vaječný likér