Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Cibulový koláč z pořadu "Jak na to"
Krkovička pro vítanou návštěvu
Pomerančová bábovka II.
Vepřová pečeně Robert
Šťavnaté kari kuře
Bábovka s jablky a šlehačkou
Banoffee irský koláč
Zabaione - Italský desert
Gyros krkovice na cibuli
Španělská bramborová polévka
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek