Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jarní polévka
Zapečené rybí filety
Bílá čokoláda do formiček
Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou
Dietní rychlá jakočína
Těstoviny s tuňákem po boloňsku
Bramborové knedlíky plněné cibulovo…
Italské Tiramisu (Florencie)
Pečená řepa s česnekem a fetou
Čočkové ragú
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Florentýnky
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Klasický recept na polevu na perníčky
Nejlepší vaječný likér