Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborová polévka zimní
Ďábelská směs na topinky
Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"
Sýrové koláčky z listového těsta
Holandská hrachová kaše
Zapékané brambory s brokolicí a…
Houskový knedlík z domácí pekárny
Hráškovo pórkový krém
Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…
Francouzské brambory s pórkem
Dršťková z bedel
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Nakládané houbičky
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake