Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kovářské kotlety
Vynikající zapečené palačinky
Smetanové kuřecí kousky s rýží
Kapr pro paní Jarčuškovou
Čínská rýže
Vepřové plátky zapečené s cuketou
Kokosová žmolenka (drobenka)
Buřtguláš trochu jinak
Čočka na kyselo po našem
Čočka na kyselo
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake