Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rybí pomazánka s tvarohem
Osvěžující jogurtový koláč
Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"
Cuketový quiche
Francouzský citronový koláč - Tarte…
Bramborové buchty - kynuté
Patizonová (kedlubnová) minutka
Chřest s bešamelovou omáčkou
Vydatná česnečka z uzených žeber
Srbské rizoto
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros